*De boeken van de Nederlandse vertaling van Oahspe zijn bij invoer geindexeerd en van ieder woord kan gezien worden in welke boeken en in welke zinnen dit woord voorkomt met een link om het volledige boek te openen. Ideaal dus voor iedereen die serieuze concordante studie van Oashpe wil maken of meer inzicht wil in wat er over een specifiek onderwerp, persoon of plaats gezegd wordt.
Na het kiezen van een letter worden alle woorden die beginnen met die letter geladen en kunt u de zinnen zien waar het woord in voorkomt en ook doorklikken naar het volledige boek. Zinresultaten zijn in kleine letters. Bekijk dus voor hoofdlettergebruik ook de volledige tekst. Er staan zo'n 23.000 woorden in de lijst, met totaal zo'n 70.000 woordverwijzingen.

*De volgend boeken zijn niet geindexeerd. Deze staan wel in de uitgave van Oahspe maar behoren zogezegd niet tot de Openbaring van Oahspe. Dit laat niet weg dat er uiteraard zeer waardevolle informatie in deze boeken is de vinden juist omdat zaken uitgelicht en uitgelegd worden door hen die thuis zijn in Oashpe. Deze boeken kunnen dan ook gewoon aangeklikt en gelezen worden vanuit de Boekenlijst.
Voorwoord van de bewerker
Lijst van Illustraties
Wenken aan de Lezer
Inleiding tot de Huidige Uitgave
Commentaar op Oahspe
Bewijs van de Echtheid van de Aardse Verslagen van Oahspe
Portretten van de Profeten
Over dr. J. B. Newbrough en het Ontstaan van Oahspe
Een Verklaring over het Register in deze Uitgave van Oahspe
Register van Oahspe

Het is aan te raden iets naar beneden te scrollen zodat de letters A-Z netjes boven in beeld staan zodat er makkelijk genavigeerd kan worden en de woordzinnen in beeld staan.